Riverjump Utbildning

Certifierad Energiledare®

Idag är det turbulenta tider. Digitalisering, pandemier och mycket annat har skapat ett förändringstryck och vi får bara hänga med. Ledarskapet är A och O i dessa tider. Se till att ett plus ett blir mer än två och att energi och fokus ligger på hållbara resultat och hållbart välmående.

Som certifierad Energiledare® får du konkurrenskraftiga och värdefulla insikter, verktyg och de viktiga nycklarna när det kommer till ledarskap och om att leda förändringar. Detta program hjälper dig att driva den anpassning som blir avgörande för din organisations överlevnad. Vi förenar det vetenskapliga med det som verkligen fungerar, vilket gör att både du som ledare, dina medarbetare och era resultat kommer att slå nya rekord.

Nästa startdatum
Skräddarsys till organisationer och team.
Nivå
Ledningsgrupper, chefer och ledare.
Format och längd
7,5 dagar (6 dagar fysiskt och 1,5 dag digitalt):
Du bör kunna delta på alla kurstillfällen.
Paketpris
Diskuteras utefter antal deltagare*
* Pris exkl. moms. Paketpris för alla tre moduler. I priset ingår kursmaterial.
Anmäl intresse nu
Vit pil åt höger.
RiverJump Certifierad Energiledare Badge
Unikt program för högre chefer och mellanchefer.
Komplett verktygslåda av modeller, processer och övningar.
Bli certifierad energiledare och skapa framgångsrik förändring.
Mål med utbildningen

Målet med programmet är att du:

  • Ska bli en Energiledare, som verkligen kan skapa och rikta energi på jobbet.
  • Lär dig hur du blir en ledare och skapar framgångsrik förändring – genom både teori & praktisk tillämpning.
  • Får en djup insikt och förståelse för framgångsfaktorer och hur du självständigt navigerar i förändring.
  • Får en komplett verktygslåda av modeller, processer och övningar för att få alla med på tåget och förändringen hela vägen i mål.
  • Får djup förståelse för vad som krävs och nycklarna för att leda förändringar på ett energifyllt, metodiskt, medvetet och framgångsrikt sätt.

I utbildningen ingår följande moduler:

Certifierad Energiledare är ett ledarutvecklingsprogram på sju och en halv dag (6 dagar fysiskt och 1,5 dag digitalt). I programmet – Certifierad Energiledare – ingår följande tre moduler:

Om utbildningen

Lyckas med förändring genom Energiledarskap®.

Forskning visar envist att människor bara utnyttjar 30% av sin kapacitet på jobbet och att de vill mer. Forskning visar också att det navigeras fel i den ena förändringen efter den andra. 70% av förändringsförsöken misslyckas enligt forskning från Harvard i USA. Och hela 70% av ett lågt engagemang på jobbet har sin orsak i ett bristande ledarskap, enligt Gallup. 

Det är alltid människor det handlar om. Det är människor som skapar värde det är människor som ska förändras. Ett ökat förändringstempo driver behovet av att ständigt uppgradera organisationens färdigheter. Ledarskapet är alltså nyckeln till bra resultat. Och förmågan att leda i förändring är och kommer att vara en nyckelkompetens och konkurrensfördel.

Nyfiken? Få ett smakprov på vårt seminar!

Nyfiken och vill veta mer? Få ett smakprov och möt de erfarna förändringsledarna Gunnar Ekman och Jennie Brobeck på vårt seminar den 10 maj kl.08.30-10:00 på Convendum, Vasagatan 16.
Då kommer du också få tillfälle att diskutera viktiga frågor som du sitter med i din vardag, med andra ledare över olika branscher.

Certifiering

Bli Certifierad Energiledare

Efter att ha deltagit i alla tre modulerna har du möjlighet att certifiera dig som Energiledare. Med denna certifiering garanterar vi att du kan driva den anpassning som blir avgörande för din organisations överlevnad genom insikter om vilka höga krav som ställs på ledarskapet, hur du skapar rätt förutsättningar som ledare genom mod, tydlighet och vikten av uthållighet. Hur du vänder initialt motstånd till engagemang och vilja att förändras och ständigt förbättras för att nå önskat läge. Kort och gott, du kan leda förändring på riktigt med energiledarskap® som grund.

the people behind

Möt dina kursledare

Jennie Brobeck

Jennie har stor erfarenhet av att driva allt från små förändringar till stora transformationer inom både privat och offentlig sektor. De senaste tio åren har Jennie arbetat som hög chef i stora börsnoterade bolag, allt från första linjens chef till att sitta i Europa ledningsgrupp i stort internationellt börsnoterat bolag. Med lång erfarenhet av affärsutveckling, ledarskap, teamutveckling, B2B- och B2C-försäljning och marknadsföring har Jennie samlat på sig bred erfarenhet av change management och organisations- och ledarskapsutmaningar. Hon brinner för att skapa bestående förändringar i organisationer, grupper och individer.

Gunnar Ekman

Gunnar har arbetat som polis, varit chef inom Polisen och doktorerat i ledarskap vid Handelshögskolan i Stockholm. Under de senaste 20 åren har han gjort ledare bättre, och älskar det. Gunnar har mött långt över 100.000 chefer genom föreläsningar, ledarskap- och affärsutvecklingkurser, coaching och via sina två böcker om ledarskap. Hans arbete som organisationskonsult har alltid kombinerats med vetenskapligt arbete. Bl.a mycket annat har han under nästan 10 år varit ansvarig för executive MBA-utbildningen vid Handelshögskolan i Stockholm och en motsvarande för Mgruppen.

Anmäl ditt intresse

Fyll i formuläret nedan om du vill komma i kontakt med oss gällande våra utbildningar, så återkommer vi så snart som möjligt.

Tack! Vi har mottagit din intresseanmälan.
Hoppsan! Något blev fel. Kontrollera dina uppgifter igen.