People

Rätt person
på rätt plats

Detta är ingen vanlig rekryteringstjänst. På Riverjump får vi människor och organisationer att hoppa högre! Rätt människor på rätt plats är nyckelordet. Ingen succé skapas utan rätt individer. Vi vill att personligheter ska tas tillvara, att ambitioner ska matcha arbetsuppgifter och att styrkor ska frodas och vi ger oss inte förrän pusslet är lagt. Vi drivs av att skapa effektiva team utifrån den gruppdynamik som krävs för att nå önskat resultat. Med ett vetenskapligt förhållningssätt och människan i centrum säkerställer vi en matchning mellan människa och uppdrag och vågar påstå att ingen gör det bättre än vi. Av den enkla anledning att vi har inblick i helheten, på riktigt. Vi tar ett helhetsgrepp även här och hjälper organisationer att bygga ett starkt lag så att varje medarbetare får maximera sin potential.

Vad behöver er organisation?

Lediga tjänster

Du hittar alla våra lediga tjänster här:

Added value

Vi får människor & organisationer att hoppa högre!

Ingen succé skapas utan rätt individer. Vi drivs av att skapa effektiva team utifrån den gruppdynamik som krävs för att nå önskat resultat. Nu tror du att det är en vanlig rekryteringstjänst. Fel. Vi tar ett helhetsgrepp även här. Med våra olika tjänster nedan säkerställer vi att rätt person får rätt förutsättningar att göra vad vi kallar ett toppjobb. Vi hjälper organisationer att bygga ett starkt lag där ett plus ett blir mycket mer än två. Så att varje medarbetare får maximera sin potential.

Executive Search

Vi hjälper er att utveckla er organisation genom att hitta, attrahera och rekrytera rätt person/ledare med rätt ambition, personlighet och bäst förutsättningar att nå och överträffa uppsatta mål. Att ha rätt personer på rätt plats är en framgångsfaktor i alla organisationer.

Onboarding

När ni anställer en person via oss erbjuder vi även onboarding. Detta för att se till att personen får en bra start hos er. Detta kan innehålla någon av våra e-learningmoduler, såsom ”Ledarskap och din ledarkompass” eller ”De du leder är olika”.

Interim Management

Letar ni efter en tillfällig lösning t ex en förändringsledare i en utvecklingsprocess eller behöver tillsätta en nyckelposition med kort varsel då hjälper vi er. En gedigen analys av rollens syfte och mål kombinerat med validerade processer säkerställer att vi matchar rätt ledare, till rätt position.

Ledarbedömningar

När ni har egna kandidater i en rekrytering kan det behövas en slutbedömning av kandidaten/-erna. Vi genomför då djupintervju, personlighets- och problemlösningstest som har en solid grund i vetenskapen, allt för att säkerställa att det är rätt person för ert uppdrag.

No hard feelings

Ibland behöver människor gå vidare och lämna en organisation av olika skäl. Det är då viktigt att så gott det går skiljas som vänner. Vi coachar personen till nya insikter, att se möjligheter i den uppkomna situationen och sin tur hitta den rätta rollen. Vi kallar det no hard feelings, andra kallar det outplacement.

Karriärcoaching

Karriärcoachning består av att vi coachar människor i deras karriärer, att utvecklas och identifiera bäst lämpad roll på bäst lämpad arbetsplats. Att få tillämpa sina talanger och styrkor i en miljö som tillåter dessa att växa skapar bästa förutsättningarna för att maximera varje persons potential.

Om riverjump

Vi skapar förändring på riktigt

Vi har varit beställare av konsulttjänster i många organisationer och vi imponeras inte längre av nya konsultmodeller som inte skapar förändring på riktigt. Vi har också sett duktiga människor hamna på fel ställen och/eller fått fel förutsättningar för att göra ett toppjobb  Det vill vi inte ska hända och vi ger oss inte förrän rätt person får rätt förutsättning på rätt ställe. Och vi har vår förankring i det vetenskapliga förhålllningssättet. Bara det som fungerar på riktigt duger åt oss.

Riverjump academy

Forskningen är hjärtat i vår verksamhet

Vi vill att rätt person ska vara på rätt plats, vi vill att personligheter ska tas tillvara, vi vill att ambitioner ska matcha arbetsuppgifter, vi vill att styrkor ska frodas och vi ger oss inte förrän pusslet är lagt. Med ett vetenskapligt förhållningssätt och människan i centrum säkerställer vi en matchning mellan människa och uppdrag och vågar påstå att ingen gör det bättre än vi.

Vad vi står för
Kul

Det ska vara roligt att flytta berg

Kaxighet

Vi utmanar och utmanas, bara så blir vi bättre

Kundbesatthet

Vi gör det som krävs och ger oss inte förrän det blir bäst och är klart

Är du nästa pusselbit?

Vill du jobba med ett företag som brinner för utveckling?

Kontakta oss på:

info@riverjump.se+46 (0)73-029 08 88
Hör av dig till oss