Våra böcker

Böcker som ger konkreta verktyg

För att utveckla oss själva och andra, inspirera och bygga engagemang är bokskrivandet en viktig del. Det ska vara enkelt och roligt att lära. Vi blandar ett vetenskapligt förhållningssätt med det som fungerar i praktiken och ger praktiska, konkreta och verktyg som går att applicera direkt.

"Böckerna ger konkreta tips och verktyg som gör att resultaten syns direkt”
hjulet snurrar men hamstern är död

Just nu snurrar hamsterhjulen fortare än någonsin, och ledarskap har aldrig varit viktigare. Pandemin snabbade på digitaliseringstakten och utmanade normer, och AI har tagit världen med storm. På våra arbetsplatser är bristen på energi en utmaning. Har du och din organisation den energi som krävs för vara relevanta i morgon? Hjulet snurrar men hamstern är död ger ordet energi en ny och intressant innebörd. I boken utforskar författarna hur man skapar de bästa förutsättningarna för företag och andra organisationer genom energiledarskap. Det handlar om chefer och ledare som vill fylla sig själva och människorna i sin omgivning med en riktad positiv energi som får både människor och resultat att växa. Vi får ta del av författarnas egna erfarenheter, tankar och slutsatser, men också fakta baserat på forskning och omfattande studier.  Att ett företag växer innebär inte per automatik att medarbetarna gör det, men om medarbetarna växer så växer definitivt företaget.  Hur ser det ut med energin hos er?

Har du och din organisation den energi som krävs för vara relevanta i morgon? Hjulet snurrar men hamstern är död ger ordet energi en ny och intressant innebörd.
konsten att utveckla chefer

Ledarutveckling genomförs på många platser av många personer i många organisationer. Utvecklingsinsatser för chefer och ledare kommer också i flera olika tappningar. Dessutom finns det väldigt mycket skrivet om management och ledarskap, liksom ett stort antal tekniker, metoder och angreppssätt att tillgå. Men det finns inte lika mycket skrivet om ledarutveckling som en särskild professionell praktik. Det är här som denna bok kommer in i bilden.

Men det finns inte lika mycket skrivet om ledarutveckling som en särskild professionell praktik. Det är här som denna bok kommer in i bilden.
Köp din bok
Är du redo att ta klivet?

Vill du jobba med ett företag som brinner för din verksamhet?

Ett företag som vågar garantera resultat
och som håller vad de lovar?
Hör av dig. Vi svarar direkt!

Kontakta oss